Partnerships 2020

Partnerships 2020

Via onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Pro Mereor en op het gebied van inkoop en aanbesteden. We kunnen dit niet zonder de hulp van onze partners. De samenwerking met onze partners is erop gericht om aanwezige kennis te delen, vermeerderen en verspreiden. We hopen dat we onze klanten hiermee nog beter kunnen bedienen.

Schoolfacilities

Schoolfacilities

Evenals de voorgaande jaren, zet Pro Mereor de samenwerking met Schoolfacilities voort. Schoolfacilities heeft in haar 33 jarig bestaan een goede naam in het onderwijs opgebouwd.In deze jaren  is er natuurlijk veel gebeurd.
Van een blad, bestemd voor de conciërge (destijds de facilitair manager van het eerste uur) groeide Schoolfacilities
mee naar het managementniveau waarop nu binnen het gehele onderwijsveld belangrijke investeringsbeslissingen worden genomen.
Deze ontwikkeling is zowel aan de vraagkant (het onderwijs) als de aanbodzijde (bedrijfsleven) met veel belangstelling gevolgd.
Mede hierdoor heeft Schoolfacilities zich ontwikkeld tot een netwerkorganisatie die zich op het snijvlak van vraag en aanbod bevindt.
Ze zijn constant op zoek naar samenwerking met bedrijven die het onderwijs facilitaire oplossingen kunnen bieden, met als doel efficiency en kostenbesparing.
Klik hier voor meer informatie.

Platform Onderwijs & Facilitair (POF)

Onderwijsland.nl

November 2017 heeft Pro Mereor een partnership gesloten met Onderwijsland.nl.
Onderwijsland.nl is de portal voor het onderwijs. Op verzoek van diverse professionals en bestuurders uit het onderwijs is dit onafhankelijke besloten netwerk en kennisportal opgericht. Doel van het platform is bijdragen aan een betere wisselwerking en kennisdeling tussen professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche.  Wanneer u een directiefunctie, managementfunctie of anderzijds een professional bent binnen het onderwijs kunt u zich gratis registreren voor het interactieve platform en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen het onderwijs. Klik hier om door te gaan naar de website van Onderwijsland.nl.

Aanbestedingscafe.nl

Begin 2018 is Pro Mereor partner geworden van AanbestedingsCafe.nl.
AanbestedingsCafe.nl is een onafhankelijk toonaangevend platform voor overheidsinkopers die graag op de hoogte blijven. Inkopers kunnen hier hun vakkennis bijhouden en hun hart luchten. De website wordt gevuld met het laatste nieuws, achtergrondinformatie, de nieuwste vacatures en aankomende evenementen op het gebied van inkoop en aanbesteden.Klik hier om door te gaan naar de website van Aanbestedingscafe.nl.

Recente Nieuwsitems
Bekijk alle Nieuwsitems