Over ons

Inkoopkenniscentrum Pro Mereor staat al 20 jaar organisaties bij die een professionaliseringsslag willen maken. Ruime ervaring op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden koppelen wij aan specialistische kennis. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit en een pragmatische aanpak. Praktische advisering waarmee uw organisatie direct aan de slag kan.

Kernwaarden

  • Specialistische kennis;
  • Deskundig;
  • Pragmatisch en kritisch;
  • Objectief en onafhankelijk;
  • Faire prijs;
  • Duurzame relatie bouwen op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

Praktisch en uitvoerbaar advies

Op strategisch en tactisch niveau adviseren wij (semi)overheden en bedrijfsleven bij (Europese) aanbestedingen. Onze inkoopadviseurs en juristen beschikken over marktexpertise en aansprekende referenties. 

Verzekerd van kwaliteit

Belangrijke begrippen in de bedrijfsvoering van Pro Mereor zijn: transparantie, integriteit, deskundigheid en kwaliteit. De werkzaamheden worden uitgevoerd conform de gedragscode van de beroepsvereniging NEVI (Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagement). Voor advieswerkzaamheden op het gebied van ICT geldt de beroepscode van de NVBI en is het tuchtrecht van toepassing. Op alle advieswerkzaamheden van Pro Mereor is een speciale beroepsaansprakelijkheidsverzekering van toepassing. De opdrachtgever is hierdoor verzekerd van een goede advieskwaliteit.

Specialisten

De inkoopadviseurs, juristen en aanbestedingsexperts van Pro Mereor zijn gespecialiseerd in o.a. de volgende inkoopsegmenten: adminstratieve diensten, ICT diensten en leveringen, HRM diensten, telecommunicatie diensten en leveringen, technische diensten, energie diensten en leveringen, repro grafische diensten en leveringen, mobiliteitsdiensten, faciltaire diensten en leveringen. 

Pragmatische aanpak

Onze adviseurs en juristen hebben diepgaande kennis in huis over de Europese aanbestedingsregels, Best Value, ISPL (Information Services Procurement Library); alsmede beschikken zij over de vereiste competenties om u te ondersteunen bij inkoop verandermanagement, coaching en trainingen.

Werken bij Pro Mereor?

Pro Mereor is een organisatie die bestaat uit consultants in vaste dienst en freelance inkoopspecialisten. Als onafhankelijk inkoopkenniscentrum ondersteunt Pro Mereor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid op strategisch en tactisch niveau. De moderne ICT-georiënteerde werkomgeving van Pro Mereor is informeel en wordt gekenmerkt door een flexibele instelling, enthousiasme en resultaatgerichte werkwijze. Ons werkveld is economisch juridisch. Pro Mereor is een succesvolle innovatieve onderneming. Bij Pro Mereor werken betekent ook een goede beloning voor goede prestaties.
Bekijk ons actuele vacatureaanbod. Staat de vacature die jij zoekt er niet bij? Stuur dan je CV en motivatie naar Juliette Naphausen, info@pro-mereor.nl.