Over ons

Pro Mereor begeleidt organisaties die hun inkoopprocessen professioneel willen aanpakken. Wij combineren ruime ervaring op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden met veel specialistische kennis. Wij zorgen voor een pragmatische aanpak, zodat uw organisatie direct aan de slag kan.

Kernwaarden

  • Deskundig
  • Objectief
  • Pragmatisch
  • Betrokken
  • Onafhankelijk

Vakgebieden

De consultants en juristen zijn gespecialiseerd in de volgende inkoopsegmenten: administratieve diensten, ICT, HRM diensten, telecommunicatie middelen en diensten, technische diensten, energie diensten en leveringen, repro grafische diensten en leveringen, mobiliteitsdiensten, facilitaire diensten en leveringen. 

Vakkennis

Onze consultants en juristen hebben kennis van de Europese aanbestedingsregels, Best Value, ISPL (Information Services Procurement Library); alsmede beschikken zij over de vereiste competenties om u te ondersteunen bij inkoop, verandermanagement, coaching en trainingen.

Praktisch en uitvoerbaar advies

Op strategisch en tactisch niveau adviseren onze consultants en juristen bij (Europese) aanbestedingen. Dit zo praktisch en pragmatisch mogelijk, aansluitend bij de cultuur en structuur van uw organisatie. Meerdere klanten bevestigen onze meerwaarde, voor hun beoordeling kijk bij onze referenten.  

Klanttevredenheidsscore

Na afloop van een aanbestedingsproject krijgen onze klanten een evaluatieformulier verzonden. In het evaluatieformulier vullen zij de waardering in. In onderstaande spinnenweb is onze recente klanttevredenheidscijfer weergegeven, namelijk een 9.

  • Samenwerken: dit meet de onderlinge samenwerking tussen de klant en ook de inkoopadviseur.
  • Vakkennis: wat is de inhoudelijke bijdrage van de inkoopadviseurs en hoe wordt de kennis toegepast in de projecten. 
  • Overleggen: hoe zijn de overleggen verlopen tijdens het project?
  • Representativiteit: hoe waardeert een bedrijf het overkomen van de inkoopadviseur?
  • Pro-actief: in welke mate denken de inkoopadviseurs vooruit in het project en lossen zij problemen op.

Kwaliteit

Belangrijke begrippen in onze bedrijfsvoering zijn: transparantie, integriteit, rechtmatig, doelmatig en kwaliteit. De werkzaamheden worden uitgevoerd conform de gedragscode van de beroepsvereniging NEVI.
Voor advieswerkzaamheden op het gebied van ICT geldt de beroepscode van de NVBI en is het tuchtrecht van toepassing.

Werken bij Pro Mereor?

Pro Mereor heeft consultants en projectassistenten in vaste dienst en werkt indien nodig met freelance inkoopspecialisten. Wij ondersteunen (semi) overheid en bedrijfsleven op strategisch en tactisch niveau. Onze werkcultuur is informeel. Wij hebben een flexibele instelling zijn enthousiast en resultaatgericht. De werkzaamheden zijn economisch en juridisch. Als medewerker bij Pro Mereor kun je rekenen op marktconforme arbeidsvoorwaarden met veel ruimte voor eigen invulling.
Bekijk ons actuele vacatureaanbod. Staat de vacature die jij zoekt er niet bij, maar denk je van waarde te kunnen zijn voor onze organisatie? Stuur een open sollicitatie met motivatie en CV naar: info@pro-mereor.nl.