Inkoopcollectief Gas

Een hoge energierekening? De wens tot verlaging van uw kosten? Pro Mereor biedt het inkoopcollectief 'Gas'. Ook uw organisatie kan zich daarbij aansluiten. Door gas gezamenlijk in te kopen kunt u veel geld besparen.

Pro Mereor ontzorgt

Pro Mereor is gespecialiseerd in de advisering en ondersteuning van organisaties binnen het publieke domein. Door middel van inkoopprofessionalisering en succesvol (Europees) aanbesteden helpen wij al 20 jaar onderwijsinstellingen en organisaties rechtmatig in te kopen en substantiële besparingen te realiseren. Als u zich aansluit bij het Pro Mereor inkoopcollectief 'Gas' heeft u geen omkijken meer naar uw energiezaken. Wij ontzorgen u en bedingen tevens een concurrerende prijs. Als deelnemer aan het energiecollectief krijgt u bovendien korting op onze overige dienstverlening. Zoals begeleiding bij (Europese) aanbestedingsprocedures, inkoopanalyses en trainingen op het gebied van inkoop en aanbesteden.

Voordelen

  • Géén duur lidmaatschap van koepelorganisaties vereist;
  • Transparante afspraken met energieleveranciers, zonder verborgen honoraria;
  • Vaste leverancier(s) en voorwaarden voor de levering van gas;
  • De leveringsprijzen worden jaarlijks strategisch vastgeklikt;
  • Algemeen contractbeheer en op verzoek factuurcontrole door Pro Mereor;
  • Hoe groter het aantal aansluitingen des te lager zijn uw vaste jaarlijkse deelnamekosten.

Energiemanagement

Wij adviseren en ondersteunen organisaties bij het realiseren van de energiebesparing door middel van energiemanagement. Met een speciaal ontwikkelde softwareapplicatie worden energiestromen en kosten van gebouwen en installaties beheersbaar gemaakt door deze te meten, te registreren en bij te sturen. 
Energiemanagement maakt het mogelijk om door middel van een geautomatiseerd systeem de energiekosten, die voor de bedrijfsvoering nodig zijn, te beheersen. Wanneer energiemanagement goed wordt toegepast kan een besparing in uw energiekosten van 5-15% worden bereikt.

"Het Pro Mereor voorstel inkoopcollectief energie is zeer interessant. De management fee wordt dubbel en dik terugverdiend. Wij sluiten aan met 29 locaties!"- Stichting Conexus

Additionele voordelen

Pro Mereor biedt een volledig pakket van inkoopdiensten, afgestemd op uw organisatie. Dit zodat u efficiënt en eenvoudig in al uw inkoopbehoeften kunt voorzien! Eenvoudig uitvoerbaar door iedereen binnen uw organisatie en komt u er niet uit? Dan staan onze inkoopprofessionals voor u klaar! Als deelnemer aan onze inkoopcollectieven bieden wij u de volgende additionele voordelen:

  • Korting op begeleiding van de andere (Europese) aanbestedingstrajecten;
  • Korting op alle Pro Mereor inkooptrainingen;
  • Korting op een inkoopanalyse.

Direct profiteren van diverse voordelen

Laat u ontzorgen door de inkoopprofessionals van Pro Mereor. 
Door u aan te sluiten bij de inkoopcollectieven van Pro Mereor bespaart u op uw inkoop en houdt u meer geld over voor uw primaire proces.

Wilt u meer informatie of deelnemen aan onze inkoopcollectieven?

Onze inkoopprofessionals staan voor u klaar. Neem contact op per e-mail via inkoopcollectieven@pro-mereor.nl of telefonisch via +31 26 370 14 76.