Incompany trainingen

Incompany trainingen zijn afgestemd op de wensen van uw organisatie en het niveau van de medewerkers. Op maat dus! De trainingen gaan uiteraard over inkoopmanagement, inkooptools en Europese aanbestedingen, maar bij een incompany training heeft u zélf een belangrijke inbreng in het programma. U bepaalt samen met uw trainer waar de accenten tijdens de training liggen. 

Training TenderNed

Als een van de eerste adviesbureaus kunnen wij een training TenderNed aanbieden. TenderNed is het virtuele marktplein waar overheden sinds in werking treding van de nieuwe Aanbestedingswet (1 april 2013) verplicht hun opdrachten moeten aankondigen. Wij beschikken over een cursusomgeving, waarmee u het systeem leert kennen. Deze TenderNed-training kan op uw eigen locatie plaatsvinden. Wij komen naar u toe, in een halve dag is uw kennis up-to-date en kunt u alle mogelijkheden van TenderNed benutten.

Bedrijfsleven of non-profit, altijd trainingen op maat

Pro Mereor heeft zowel voor het bedrijfsleven als voor non-profitorganisaties trainingen op maat gemaakt en gegeven. U bepaalt samen met uw trainer waar de accenten tijdens de training liggen. Tijdens deze training leert u bijvoorbeeld omgaan met actuele inkoopmethodes, inkooptools en van toepassing zijnde aanbestedingsregelgeving. Daarnaast bieden we praktische ondersteuning, om zo veel mogelijk inkooprendement te behalen. De training heeft een interactief karakter; u gaat samen aan de slag met voorbeelden uit praktijk.

Locatie trainingen

Incompany trainingen kunnen plaatsvinden op locatie of binnen uw organisatie. Mocht u geen geschikte ruimte hebben dan kan Pro Mereor deze uiteraard voor u verzorgen.

Training on the job

De trainingen van Pro Mereor kunnen eventueel in combinatie met projecten worden uitgevoerd. Ook training on the job en persoonlijke inkoopcoaching zijn mogelijk.

Meer informatie/aanmelden

Behoefte aan een training over inkoopmanagement, inkooptools en Europese aanbestedingen, geheel verzorgd op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier!