"Pro Mereor heeft ons meer dan uitstekend begeleid. Onafhankelijk, met kennis van zowel aanbestedingen in het onderwijs als van het aanbestedingsproces zelf". Madeleine Schoute, Stichting voor Openbaar Onderwijs

Europees aanbesteden

Pro Mereor is gespecialiseerd in het begeleiden van Europese aanbestedingen. Door middel van succesvol Europees aanbesteden helpen wij onze opdrachtgevers rechtmatig in te kopen en substantiële besparingen te realiseren.

Een Europese aanbesteding zit vol valkuilen. Aanbestedende diensten moeten bijvoorbeeld rekening houden met leveranciers die in toenemende mate op de hoogte zijn van de regels en zich laten begeleiden door aanbestedingsjuristen. Steeds vaker maken zij van onvolkomenheden in de uitvoering gebruik om bezwaar aan te tekenen en naar de rechter te stappen.

Pro Mereor maakt uw Europese aanbesteding tot een succes

Voor organisaties waarbij Europees aanbesteden niet tot de core-business behoort, is het laten begeleiden van de Europese aanbesteding door een ervaren partner geen overbodige luxe. Wij kennen de markt, beschikken over Best Value certificering en ontzorgen u en maken uw Europese aanbesteding tot een succes. Pro Mereor is uw ervaren partner in Europees aanbesteden:  

  • Specialistische kennis;
  • Deskundig sparringpartner;
  • Pragmatische, onafhankelijke dienstverlening;
  • Transparantie, kwaliteit en een faire prijs;
  • Duurzame relatie bouwen op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

"Met onze aanbesteding is een besparing van wel 20% gerealiseerd, op een bedrag van €150.000,-. Dat is nogal wat! De consultant van Pro Mereor heeft zich daarmee dubbel en dwars terugverdiend." - Stichting VO Haaglanden

Contact

Hulp bij het rechtmatig inkopen? Substantiële besparingen realiseren? Pro Mereor is uw ervaren partner in Europees aanbesteden. Bent u benieuwd naar wat Pro Mereor voor u kan betekenen? Neem contact op met ons via 026  370 14 76 of via de contactbutton.