"Pro Mereor heeft ons meer dan uitstekend begeleid. Onafhankelijk, met kennis van zowel aanbestedingen in het onderwijs als van het aanbestedingsproces zelf". Madeleine Schoute, Stichting voor Openbaar Onderwijs

Europees aanbesteden

Pro Mereor is specialist in het begeleiden van Europese aanbestedingen. Wij helpen u doel- en rechtmatig inkopen met de best mogelijke prijs-/kwaliteitverhouding.

Een Europese aanbesteding zit vol valkuilen. Aanbestedende diensten moeten bijvoorbeeld rekening houden met leveranciers die in toenemende mate op de hoogte zijn van de regels en zich laten begeleiden door aanbestedingsjuristen. Steeds vaker maken zij van onvolkomenheden in de uitvoering gebruik om bezwaar aan te tekenen en naar de rechter te stappen.

Pro Mereor maakt uw Europese aanbesteding tot een succes

Voor organisaties waarbij Europees aanbesteden niet tot het primaire proces behoort, is begeleiding door een ervaren partner geen overbodige luxe. Wij kennen de markt, beschikken over de juridische kennis. Wij adviseren en ontzorgen op basis van:

  • Specialistische kennis;
  • Pragmatische, onafhankelijke ondersteuning;
  • Transparantie, kwaliteit en een redelijke prijs;
  • Vertrouwen en respect.

"Met onze aanbesteding is een besparing van wel 20% gerealiseerd, op een bedrag van €150.000,-. Dat is nogal wat! De consultant van Pro Mereor heeft zich daarmee dubbel en dwars terugverdiend." - Stichting VO Haaglanden

Contact

Hulp bij het rechtmatig inkopen? Besparingen realiseren? Wij kunnen u daarbij helpen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!