Inkooptrainingen

Pro Mereor biedt praktijkgerichte trainingen op maat over inkoop en Europees aanbesteden. Zowel in het voor- als het najaar organiseren wij de tweedaagse workshop 'Slim inkopen en aanbesteden in onderwijs, zorg en overheid'. Naast deze workshops organiseren wij Incompany trainingen. De trainingen worden verzorgd door juristen en consultants met ruime praktijkervaring.

Inkoopprofessionalisering

De workshops en kennissessies van Pro Mereor bieden u praktische tools voor het professionaliseren van uw inkoopfunctie en zijn bedoeld voor inkopers, financieel managers, schoolbestuurders, juristen en projectmanagers. 

Inhouse tweedaagse workshop 'Slim inkopen en aanbesteden in onderwijs, zorg en overheid'
Over inkooptools en de ins en outs van Europees aanbesteden. Doelstellingen zijn het verkrijgen van inzicht in het inkoop- en aanbestedingsproces, optimaliseren gebruik inkooptools en opstellen stappenplan kostenbesparingsproject.

Incompany trainingen
Incompany trainingen zijn afgestemd op de wensen van uw organisatie en het niveau van de medewerkers. Op maat dus! De trainingen gaan uiteraard over inkoopmanagement, inkooptools en Europese aanbestedingen, maar bij een incompany training heeft u zélf een belangrijke inbreng in het programma. U bepaalt samen met uw trainer waar de accenten tijdens de training liggen.

Praktisch en interactief

De trainingen zijn praktisch en interactief. U kunt voorafgaand aan de training uw eigen specifieke vragen indienen via een intakeformulier. Wij zorgen dat deze tijdens de training aan bod komen.

Direct toepasbaar

Het gaat in onze trainingen steeds om het verband tussen kennis en praktijk. Vaak wordt geoefend aan de hand van een concrete casus. Er is ruimschoots gelegenheid voor interactie en discussie. Met de opgedane inzichten kunt u direct aan de slag. Ook behoefte aan praktische tools voor het professionaliseren van uw inkoopfunctie? Neem contact op!