Kindante is een groot schoolbestuur en we willen alles goed geregeld hebben op het gebied van energie. Pro Mereor is een bekende en vertrouwde partij. De keus om ons aan te sluiten bij het inkoopcollectief energie was daarom snel gemaakt. Dan weten we dat het goed komt.

Inkoopcollectieven Pro Mereor

Samenwerken bij inkopen levert veel voordeel op. Organisaties worden tegenwoordig overspoeld met inkoopcollectieven van verschillende inkoopsegmenten: energie, arbodiensten, supplies, papier, hrm diensten, facilitaire diensten, ICT. Deze inkoopcollectieven worden aangeboden door: koepelorganisaties, adviesbureaus, leveranciers  en brokers. Inmiddels is een oerwoud ontstaan van vermeende lucratieve inkoopvoordelen waarbij het onduidelijk is wie het meeste voordeel geniet van het inkoopcollectief; de deelnemende organisatie of de tussenpersoon?

Pro Mereor biedt onafhankelijke eerlijke inkoopcollectieven (klik voor gedetailleerde informatie):

Deelnemers kunnen per maand instappen in een inkoopcollectief en geniet direct de voordelen van de deelname.

De inschrijving voor 2024 is weer geopend!

Filmpje en uitleg over collectief inkopen

Pro Mereor is gespecialiseerd in de advisering en ondersteuning van organisaties binnen het publieke domein. Door middel van inkoopprofessionalisering en succesvol (Europees) aanbesteden helpen wij al 25 jaar onderwijsinstellingen en organisaties rechtmatig in te kopen en substantiële besparingen te realiseren. Met onze transparante, onafhankelijke, rechtmatige én marktconforme inkoopcollectieven, bespaart u kosten en laat u ook nog eens de inkoopprocedures aan ons over. Wij ontzorgen u en bedingen tevens een concurrerende prijs. Als deelnemer aan onze collectieven, krijgt u bovendien korting op onze overige dienstverlening. Zoals begeleiding bij (Europese) aanbestedingsprocedures en trainingen op het gebied van inkoop en aanbesteden. Inkoopcollectieven zijn bedoeld om gezamenlijke inkoopkracht te bundelen. Goed presterende inkoopcollectieven leveren de deelnemers flinke voordelen op.

De voordelen op een rijtje 
Doelmatigheid 

  • Géén kosten voor vastrecht; 
  • Géén flexkosten voor de grootverbruikers; 
  • Scherpe inkoopcondities; 
  • Eenvoudige administratieve processen. 

Rechtmatigheid 

  • Europese openbare aanbesteding; 
  • U kan deelnemen in het inkoopteam; 
  • Deelnemer ontvangt een projectdossier van de aanbesteding (op verzoek). 

Transparante informatie 

  • Géén verborgen kosten en kickbackfee’s voor tussenpersonen; 
  • Alle inkoopvoordelen komen ten gunste van de deelnemers; 
  • Géén duur lidmaatschap van koepelorganisaties vereist. 

Door u aan te sluiten bij de inkoopcollectieven van Pro Mereor bespaart u op uw inkoop en houdt u meer geld over voor uw primaire proces.

Wilt u meer informatie of deelnemen aan onze inkoopcollectieven? 
Onze inkoopadviseurs staan voor u klaar. Neem contact op per e-mail via inkoopcollectieven@pro-mereor.nl of telefonisch via 026 370 14 76. 

Bereken uw besparing
Wilt u weten hoeveel u per jaar kunt besparen door u aan te sluiten bij de Pro Mereor Inkoopcollectieven?
Met onze besparingscalculator krijgt u een goede indicatie. Voer uw huidige tarieven in en de calculator vergelijkt dit met de tarieven uit de Pro Mereor inkoopcollectieven.