Inkoopcollectief Papier

Het gezamenlijk inkopen van papier kan uw organisatie veel geld besparen. Sluit u nu aan bij ons inkoopcollectief 'Papier' en houdt meer geld over voor uw primaire proces!

Pro Mereor ontzorgt

Pro Mereor is gespecialiseerd in de advisering en ondersteuning van organisaties binnen het publieke domein. Door middel van inkoopprofessionalisering en succesvol (Europees) aanbesteden helpen wij al 20 jaar onderwijsinstellingen en organisaties rechtmatig in te kopen en substantiële besparingen te realiseren. Het inkoopcollectief 'Papier'van Pro Mereor biedt u de laagste productprijzen. Als deelnemer aan ons inkoopcollectief krijgt u bovendien korting op onze  overige  dienstverlening.  Zoals begeleiding bij (Europese)aanbestedingsprocedures,  inkoopanalyses en trainingen op het gebied van inkoop en aanbesteden.

Voordelen

  • Vaste leverancier: bestelgemak en assortimentsoverzichten;
  • Borging van de rechtmatigheid (Europees aanbesteden);
  • Objectiviteit en transparantie in de deelname voorwaarden;
  • Scherpe inkoopcondities door samenwerkende instellingen;
  • Géén duur lidmaatschap van koepelorganisaties vereist;
  • Géén verborgen kosten: alle inkoopvoordelen komen ten gunste van de organisatie.

Additionele voordelen

 

Pro Mereor biedt een volledig pakket van inkoopdiensten, afgestemd op uw organistie. Dit zodat u efficiënt en eenvoudig in al uw inkoopbehoeften kunt voorzien! Eenvoudig uitvoerbaar door iedereen binnen uw organisatie en komt u er niet uit? Dan staan onze inkoopprofessionals voor u klaar! Als deelnemer aan onze inkoopcollectieven bieden wij u de volgende additionele voordelen:

  • Korting op begeleiding van de andere (Europese) aanbestedingstrajecten;
  • Korting op alle Pro Mereor inkooptrainingen;
  • Korting op een inkoopanalyse.

Direct profiteren van diverse voordelen

Geen omkijken meer naar de inkoop van papier? 
Laat u ontzorgen door de inkoopprofessionals van Pro Mereor. 
Door u aan te sluiten bij de inkoopcollectieven van Pro Mereor bespaart u op uw inkoop en houdt u meer geld over voor uw primaire proces.

Wilt u meer informatie of deelnemen aan onze inkoopcollectieven?

Onze inkoopprofessionals staan voor u klaar. Neem contact op per e-mail via inkoopcollectieven@pro-mereor.nl of telefonisch via 026 370 14 76.