Aanbesteding schoonmaak Aloysius Stichting en CSU succesvol verlopen

De komende drie jaar maakt CSU meerdere schoollocaties van de Aloysius Stichting schoon. De Aloysius Stichting biedt speciaal basis- en voortgezet onderwijs. De resultaatgerichte schoonmaak en de begeleiding van de medewerkers droeg bij aan de keuze voor CSU. Het contract omvat het reguliere schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en glasbewassing en is gekozen op basis van Best Value Procurement. Naast speciaal onderwijs biedt Aloysius ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Tevens heeft de stichting een aantal scholen voor kinderen met minder ernstige beperkingen.

Best Value Procurement
CSU won de aanbesteding op basis van Best Value Procurement (BVP), een manier van aanbesteden om de beste, meest voordelige leverancier te selecteren. Aloysius zette deze aanbestedingsmethodiek voor het eerst in, onder begeleiding van Pro Mereor.

Chiel Vinke, beleidsmedewerker inkoop, contacten en HRM analytics bij Aloysius: “De prestatieonderbouwing van CSU bleek zeer constructief. Ze kijken goed naar materieel, mensen en management. Wij gaan uit van het VSR-kwaliteitsmeetsysteem en CSU voldoet aan deze eisen. Op meerdere gebieden onderscheidden zij zich; de begeleiding op de werkvloer, hun vloerenbeleid en de hoge mate van kwaliteit. Bij Aloysius vinden wij aandacht voor het vak van schoonmakers en de medewerker zelf van groot belang. Onze leerlingen lopen veelal stage en kunnen gaan werken in de schoonmaakbranche.”

De werkzaamheden worden verricht volgens een resultaatgericht contract. Op basis van de mate van vervuiling wordt bepaald welke werkzaamheden gedaan moeten worden.

Recente Nieuwsitems
Bekijk alle Nieuwsitems