Fijne feestdagen en een mooi, succesvol en vooral gezond 2021!

Fijne feestdagen en een mooi, succesvol en vooral gezond 2021!

Corona zorgde ervoor dat 2020 een jaar werd dat wij niet snel zullen vergeten. Waar deskundigen al jaren voor waarschuwden, was begin 2020 een feit: een pandemie van een ongekende omvang. Het coronavirus ontwricht de maatschappij tot in zijn diepste vezels.

Corona raakt ons allen. Bestaande patronen werden omvergegooid, snelwegen en kantoren raakten steeds leger en (deels) thuiswerken lijkt de nieuwe norm te worden. Veel mensen -  in de zorg en het onderwijs, maar ook daarbuiten - kregen te maken met een immens hoge werkdruk. Maar óók kregen velen de rust en ruimte om zowel hun  zakelijke als persoonlijke leven eens flink onder de loep te nemen. Corona zorgde op die manier ook voor creatieve oplossingen en het zoeken van verbinding met elkaar.

Zo zijn wij ons bij Pro Mereor nu nog meer bewust van het feit dat het belangrijk is om je dierbaren, maar ook je zakelijke relaties te koesteren en met in elkaar in verbinding te blijven. Wij danken u dan ook voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en voor de vele goede contacten met u als klant. Ook in het nieuwe jaar staan wij vanzelfsprekend weer voor u klaar en blijven wij u graag ondersteunen op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden.

Wij kijken ondanks de uitdagingen waarmee wij allemaal geconfronteerd worden met vertrouwen naar de toekomst. De afgelopen maanden is weer eens duidelijk geworden hoe kwetsbaar de mens is. Mede daarom hebben we besloten onze relaties dit jaar geen kerstgeschenk aan te bieden, maar een bedrag te doneren aan een prachtig goed doel,  Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Tot slot wensen wij u uiteraard fijne feestdagen en een mooi, succesvol en vooral gezond 2021!

Recente Nieuwsitems
Bekijk alle Nieuwsitems