Professionals met ervaring

De trainers van Pro Mereor zijn professionals op het gebied van inkoop en (Europees) aanbesteden. Vanzelfsprekend hebben zij ruime werkervaring en aansprekende referenties. Ze zijn pragmatisch en komen dagelijks in aanraking met de inkooppraktijk. Zij willen hun kennis en ervaringen graag met u delen.

Jos Plattel

Jos Plattel is directeur en oprichter van Pro Mereor Inkoopkenniscentrum. Na zijn opleiding bedrijfseconomie heeft hij veel ervaring opgedaan in de ICT-branche. Hij is beëdigd informaticadeskundige. Als senior-inkoopconsultant geeft hij al vele jaren strategisch advies op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden. Plattel geeft al ruim 10 jaar trainingen op het gebied van inkoop.

 

Arno Harbers

Arno Harbers is senior inkoop- en juridisch adviseur binnen Pro Mereor. Hij is ruim 10 jaar werkzaam bij Pro Mereor en heeft de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan op het gebied van inkoop en aanbesteden binnen het publieke domein. Hij heeft zich na zijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gespecialiseerd in het Aanbestedingsrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.
In de dagelijkse praktijk is Arno verantwoordelijk voor diverse aanbestedingstrajecten, inkoopprofessionaliseringsvraagstukken, schrijven van adviezen en het schrijven van artikelen en het verzorgen van trainingen, maar de kern van zijn werkzaamheden ligt in de uitvoering van aanbestedingstrajecten. 

Arno heeft veel specifieke ervaring met het aanbesteden van ICT in de breedste zin des woord en binnen Pro Mereor is hij tevens een van de aanspreekpunten voor juridische vraagstukken